English
עברית

פיתוח מוצרים חדשים

תעשיית המזון ניצבת בפני אתגר אדיר – כיצד להמשיך ולפתח מוצרים כאשר מצד אחד יש עושר כל כך גדול של מוצרים המוצעים לצרכן ומצד שני לצרכנים יש ביקורת הולכת וגדלה על מוצרי המזון המתועשים ועל תעשיית המזון.

הפתרון הוא פיתוח מוצרים קצת אחר, כזה הלוקח בחשבון לא רק עלוית והעדפות צרכנים, אלא גם את הערך המוסף שניתן לתת לצרכן. מוצרים נפלאים, טעימים , מושכים ובמחיר נכון הם בבחינת מובן מאליו. האתגר האמיתי הוא לצקת לתוך מוצרים אלה ערך מוסף, ייחודי וכזה שישבה את לב הצרכנים. זה מה שאנחנו עושים.

כדי להצליח במשימה אנו מגייסים לעזרתנו שנים רבות של נסיון בפיתוח מוצרים, קולינאריה וטכנולוגיה של מזון. בנוסף, אנו מרגישים שהעובדה שאיננו עובדים מן המנין של חברה גדולה מכריחה אותנו להיות עירניים כל הזמן למתרחש בתעשייה. העובדה שאנו עובדים במספר ארגונים ובמספר שטחי התמחות מאפשרת לנו להביא תובנות משטח אחד של התמחות לשני.

בנוסף אנו נעזרים ברשת של מומחים בתחומים משיקים כמו מיקרוביולוגיה וכימיה של מזון, רגולציה, אריזה, מיכון, תכנון ועוד.
2008-2021 © כל הזכויות שמורות לפודלאב – מרכז פיתוח וחדשנות לתעשיית המזון | בניית אתריםבניית אתרים