English
עברית

פירות וירקות חתוכים טריים

תעשיית הפירות הוירקות החתוכים מנסה מזה שני עשורים לתת מענה לצורך של צרכנים במזון שהוא טרי, מוכן לאכילה ובטוח.

מצד אחד שוק זה חווה גידול משמעותי לאורך השנים האחרונות ומצד שני זהו תחום בו הטכנולוגיה בדרך כלל מוגבלת ובעיות בטיחות המוצר, איכותו וחיי המדף המתאימים הן מכריעות. ה FDA קבע שתחום זה הינו התחום הרגיש ביותר בהיבט בטיחות המוצר מכלל תעשיית המזון בארה"ב.

פודלאב פועלת בתחום המחקר האפליקטיבי של טכנולוגיות עבור שוק הפירות והירקות מזה מספר שנים. התובנה העיקרית שלנו היא שכדי לקבל תועלות משמעותיות מהטכנולוגיה העומדת לרשות התעשיה יש לפעול בדרך כלל של מספר שיטות. לאורך השנים בדקנו עשרות שיטות חיטוי שונות, משמרים טבעיים, שיטות עיבוד ואריזה כנגד סוגים שונים של פירות וירקות חתוכים במשטרי טמפרטורה שונים. כיום יש תחת ידנו מאגר נתונים גדול ונסיון רב אשר מאפשר ללקוחותינו למצוא את שילוב הטכנולוגיות המתאים לקו המוצרים שלהם.

אנו מציעים לתעשיית הפירות וירקות החתוכים פלטפורמה למחקר ופיתוח יישומי, בלוחות זמנים קצרים ותמיכה מלאה ביישום השיטות הנבחרות בקווי הייצור.
2008-2021 © כל הזכויות שמורות לפודלאב – מרכז פיתוח וחדשנות לתעשיית המזון | בניית אתריםבניית אתרים