English
עברית

טכנולוגיות ייחודיות

לפודלאב מספר טכנולוגיות ייחודיות הנמצאות בשלבים שונים של יישום בתעשיה.
  • הארכת חיי מדף של פירות וירקות טריים -  שילוב טכנולוגיות ייחודי המאפשר הארכת חיי המדף, העלאת האיכות ופרופיל בטיחות מזון טוב יותר, במספר רב של פירות וירקות חתוכים.
  • שילוב אוזון באריזה סופית של מוצרים – שילוב אוזון בשלב האריזה הסופית הינו בעל יתרונות משמעותיים במזון הרגיש לקלקול כמו מזון מוכן, בשר גולמי ומוצרים חקלאיים שונים, אך יש צורך ביישום נכון של טכנולוגיה זו ושילובה עם ציוד האריזה ותכונות האריזה.
  • השמדת סלמונלה במוצרי אגוזים ומוצרים יבשים דומים – בטיחות מוצרים בעלי פעילות מים נמוכה שמוקורם בשדה ובמיוחד בטנים, תבלנים ואגוזים שלמים הינה אתגר מתמשך. היכולת של חיידקי הסלמונלה בפרט לשרוד טיפול טרמי בשילוב עם כמות החיידקים הנמוכה הדרושה להעברת המחלה מהווים בעיה מתמשכת בקווי מוצרים אלו. פודלאב פיתחה טכנולוגית טיפול לפני קליה המאפשרת להגיע למוצר בטוח בפרופיל קליה שאינו אינטנסיבי או לחילופין ללא קלייה כלל.
  • הקטנת ספיגת שמן בקווי טיגון רציפי
2008-2021 © כל הזכויות שמורות לפודלאב – מרכז פיתוח וחדשנות לתעשיית המזון | בניית אתריםבניית אתרים